THE USUAL STUFF

Wat je kunt verwachten van een festival: Steengoede rock/popbandjes met af en toe een uitstapje naar een andere muziekstijl. In deze grote zaal heb je als publiek alle ruimte om vooraan het podium uit je dak te gaan of juist in de loungekussens te relaxen. Tijdens het avondprogramma heb je geen keuze meer: dan moet gewoon het dak eraf!

Take it Easy

Zoals de naam al zegt hangt hier een relaxte sfeer: zowel qua muziek (singersongwriters, jazz, etc.) als qua inrichting. Compleet met wijnbar, dus hier kun je ook een keer een ander wijntje proeven. Dus gewoon lekker genieten!

PRETTY RIDICULOUS

Deze ruimte biedt een podium voor de prettig gestoorde bandjes. Hou je van het stevigere werk, dan kun je hier uit je dak gaan. Rock, punk en alles wat daarbij hoort.

The Pub

“The Pub” is er voor de mensen die niet echt het prototype festivalganger zijn, maar liever eigenlijk gewoon in een café aan de bar hangen. Ook dat is mogelijk bij het Factory Festival, compleet met bijbehorende livemuziek, en een speciaal biertje.

Play it Cool

Speciaal voor de kids: springkussens, knutselhoek, schminkkraam, glittertattoos, etc. Maar je kunt ook bij de Regiobank in de wervelwindmachine om geld te vangen en andere leuke spelletjes doen. Genoeg te doen dus! En zorg dat je op tijd bent want van 13.15 tot 14.00 uur staat de Kinderband op het grote podium om speciaal voor jullie muziek te maken!

Open office / Ontspoord

Te gek voor woorden, dus ga maar gewoon kijken! Voor de Old School liefhebbers.

CINEMA

Even zin in iets anders? Laat je dan even achterover zakken in onze bioscoopstoelen en bekijk een van onze korte films in samenwerking met filmfestival Tegenstroom. Programma bij de ingang.

OUTDOOR

Hier kun je je uitleven op ons fietsparcours (i.s.m. Atelier le Velo) en andere toffe outdoor activiteiten.

ART IN BETWEEN

Naast al het bovenstaande is er ook nog van alles te zien: exposities van kunstenaars, live demonstraties buiten (bijvoorbeeld zoals vorige jaren een stuntfietsteam), aangevuld met marktkramen

foodcourt

Natuurlijk is ook het aanbod aan eettentjes net zo divers als de rest van het festival. Een pizza, pasta, wrap, hamburger of gewoon friet….alles is mogelijk.

Factory Festival

p.a. Oostkade 14, 4551 CL Sas van Gent
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leutfabriek

Vlaanderenplein, 4551 BP Sas van Gent